30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Sedye üzerindeki yaralıyı göğsünden bıçakladılar

Kayseri'de 3 kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Hastaneye sığınan yaralı şahıs, hızını alamayan 2 saldırgan tarafından sedyenin üzerindeyken tekrar saldırıya uğradı.

Edinilen bilgiye göre, Güllük Mahallesi'nde 3 kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada Atilla Yıl (46) isimli şahıs bıçaklanarak vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Kendisini bıçaklayan şahıslardan kaçarak özel bir hastaneye sığınan Atilla Yıl, hastane personeli tarafından ilk müdahalesi yapılmak üzere sedyeye alındı. Sedye ile ilk müdahale odasına götürülen Atilla Yıl, daha sonra kendisini bıçaklayan M.P. ve H.A.'nın tekrar bıçaklı saldırısına uğradı. Hastaneye gelerek sedye üzerindeki yaralıyı göğsünden tekrar bıçaklayan 2 kişi daha sonra kendilerine engel olmaya çalışan hastane görevlilerine de saldırdı.

Olay yerine polis ekiplerinin gelmesiyle M.P. ve H.A. gözaltına alındı. Teslim olmakta direnen şahıslar arkadan kelepçelenerek yere yatırıldı. Polis ekipleri tarafından polis otosuna bindirilen şahıslar, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kavga sırasında vücudunun çeşitli yerlerinden ve sedye üzerindeyken de göğsünden bıçaklanan Atilla Yıl, hayati tehlike kaydıyla Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 20:12:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?