4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Sokak ortasında dehşet!

Kayseri'de bir oto tamir servisi sahibi, dükkan komşusunu tabancayla yaraladıktan sonra çatıya çıktı. Polisin "Teslim ol" çağrısına silahla karşılık veren şahıs, mermisi bitince polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Sanayi Sitesi Gazali Caddesi 6. Sokak'ta bulunan bir oto tamir servisinin sahibi M.K. (35), kavga ettiği dükkan komşusu Hakkı Yontar'ı tabancayla yaraladı. Daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerinin "Teslim ol" çağrısına ateşle karşılık veren M.K., çatıya çıkarak polise direnmeye başladı. M.K.'nin tabancasından çıkan kurşunlar çevrede bulunan otomobillerin ve işyerlerinin camlarına isabet etti.

Şahsın ateş etmesi sebebiyle olay yerine gelen ancak yaralıyı alamayan ambulans, M.K.'nin yaralının alınmasına izin vermesi üzerine Yontar'ın bulunduğu yere girdi. Yaralı Hakkı Yontar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulansla Kayseri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polise direnen M.K.'nin dükkanının önüne gelerek kendisini ikna etmeye çalışan polislerle yaptığı görüşmeler de sonuç vermedi. M.K. daha sonra dükkanından çıkarak "Allahuekber" şeklinde bağırdı. Silahıyla havaya ateş eden Karamancı, daha sonra kurşununun bitmesi üzerine polislere teslim olmak zorunda kaldı.

Polis ekibi tarafından etkisiz hale getirilen ve gözaltına alınan M.K., sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Dükkan komşuları, M.K.'nin daha önce de birçok işyeri sahibini darp ettiğini ve kavga çıkarttığını belirtti. M.K.'nin tabancayla vurduğu Hakkı Yontar'ı, daha önce de bıçakla yaraladığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 17:52:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer yorulmaz IP: 85.98.125.xxx Tarih : 15.12.2005 22:12:52
19 senedir kayseride kaldım sivastan yazıyorum.Bir kayserili olarak şiddetle kınadım.Bence mühebbeti hakeden bi insanmış..Lanet olsun böyle insanlarda çıkıyormuş...