30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Soygunda kendi silahıyla vuruldu

Kayseri'de hırsızlık için bir markete giren iki şahıstan biri, market sahibi ile kavga ederken kendi silahından çıkan kurşun ile hayatını kaybetti. Hırsızlardan diğeri, arkadaşının ölmesi üzerine market sahibini yaralayarak olay yerinden kaçtı. 

Edinilen bilgilere göre, Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Erkilet beldesinde saat 01:00 sularında meydana gelen olayda, Adnan Güzel'e ait markete soygun için giren ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen silahlı iki kişi, burada market sahibinin direnmesi sonucu Adnan Güzel ile kavgaya tutuştu. Kavga sırasında hırsızlardan biri, kendi silahından çıkan kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. Arkadaşının öldüğünü anlayan diğer soyguncu, elindeki silahın kabzesi ile market sahibini başından yaralayarak olay yerinden kaçtı. 

Başından yaralanan market sahibi, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ilk tedavisinin ardından taburcu edildi. Soygunculardan olay yerinde hayatını kaybeden şahsın cesedi, otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na gönderildi. Olaya karışan diğer şahsın yakalanması için jandarma tarafından geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2006 Pazar 12:22:34
Güncelleme :25 Eylül 2006 Pazartesi 11:42:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?