30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Trafik kazası: 2 yaralı

Kayseri'de kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile başka bir otomobil arkadan çarptı. Kaza sonrasında arkadan çarpan otomobil, hasarlı şekilde olay yerinden kaçtı. Polis ekipleriyle kaçan otomobil arasında kovalamaca yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'nda aşırı hız yapan Ergün Y. yönetimindeki 38 RV 175 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Cahit Yıldırım yönetimindeki 38 RK 884 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki otomobil de hurdaya dönerken, arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Ergün Yılmaz olay yerinden kazalı otomobiliyle birlikte kaçtı.

Çarptığı otomobilin üzerinden kendi plakasını bırakan Ergün Yılmaz'ın otomobilinin plakası kısa süre sora bütün polis ekiplerine anons edildi. Bir polis ekibinin dur ihtarına uymayan otomobil, tekrar kaçmaya başladı. Bir çok polis ekibini peşine takan ve yaklaşık 30 dakika süren kovalamaca sonrasında, bir ara sokakta yakalanan otomobil ve içerisindeki iki kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Çarpmanın etkisiyle yaralanan otomobil sürücüsü Ergün Y. ve arkadaşı aşırı alkollü oldukları için güçlükle ayakta dururken, olay yerine gelen basın mensuplarına da tepki gösterdiler. Kafalarını çarpma sırasında cama çarpan sürücü ve arkadaşı başlarından yaralanırken, kazaya karışan diğen otomobilin sürücüsü Cahit Yıldırım ise olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Olay sırasında çok korktuğunu belirten Yıldırım, "Ben ışıkta bekliyordum. Birden ne olduğunu anlayamadım. Arkadan çarptıktan sonra geri geri kaçmaya başladı. Polis ekipleri peşlerine düştü ancak ilk etapta yakalayamadı. Hala olayın şokundayım" dedi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 14:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?