18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Hisarcık yolu hizmete açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenerek yeni ve modern bir görünüme kavuşturulan Hisarcık yolu için açılış töreni yapıldı. Törende, Hisarcık kanalizasyon hattı ve içme suyu deposunun yapım çalışmaları da başlatıldı. Törene, Vali Vekili Tevfik Karabalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Törende bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, değişimi yakalamanın şart olduğunu belirtti. Başkan Özhaseki, "Dünyada hızlı bir değişim yaşanıyor. Dünyada her şey değişiyor. Ticaret ve sanayi değişiyor, ekonominin mantalitesi değişiyor, siyaset değişiyor, kısacası inancımız dışında her şey değişiyor. Bunun sonucu belediyecilik ve şehircilik de değişiyor. Siz belediye olarak bu değişimi zamanında ve doğru olarak algılayabilirseniz başarılı olursunuz. Aksi durumda çağı kaçırırsınız. Bizim son 10 yılda ortaya koyduğumuz belediyecilik anlayışı, Türkiye'ye örnek oldu ve Kayseri modeli konuşulur hale geldi" dedi.

Hizmete ve yatırıma devam edeceklerinin altını çizen Özhaseki, "Erciyes Dağı'nı yaz kış turizm merkezi haline getirecek bir büyük yatırımın projelerini hazırlıyoruz. Bu durumdan hem Kayseri halkı hem Hisarcık halkı yararlanacak. Bizim hizmetlerimiz devam edecek. Biz her durumda hizmet üretmeye ve yatırım yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra kurdele kesilerek Hisarcık-Kayseri yolu hizmete açıldı. Program, davetlilere pilav dağıtımının ardından sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2005 Pazar 18:17:07
Güncelleme :11 Kasım 2005 Cuma 14:47:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?