22
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

Alışveriş merkezine görkemli açılış

Kırıkkale'de son zamanlarda çoğalan alışveriş merkezleri arasına iddialı bir isim daha katıldı.

Beyaz eşyadan zücaciyeye kadar bütün ihtiyaç maddelerinin bulunduğu toplam 6 katlı 'Adres Alışveriş Merkezi' görkemli bir törenle açıldı. Adres Alışveriş Merkezi hakkında bilgi veren ortaklardan Ali Şahiner, böyle bir alış veriş merkezi ile Kırıkkaleli vatandaşlara hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Dokuz arkadaşımızla bir araya gelerek bu alış veriş merkezi ile Kırıkkaleli vatandaşlarımıza hizmet vermeye karar verdik. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta valimiz ve belediye başkan yardımcımız ile birlikte bütün dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

Alış veriş merkezinde fiyatların çok uygun olduğundan da söz eden Şahiner, "Fiyatlarımızla, güler yüzümüzle, ürünlerimizin kalitesiyle Kırıkkaleli vatandaşlarımıza kaliteli bir hizmet verebilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizim hedefimiz Kırıkkaleli vatandaşlarımızın kaliteli, güler yüzlü ve uygun fiyatlarla mağazamızdan alış veriş yapabilmeleridir."

Açılış için alış veriş merkezine gelen Vali Mustafa Bahrettin Demirer ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış mağazanın altı katını da gezerek alış veriş merkezinin Kırıkkale için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2005 Pazar 17:14:14
Güncelleme :23 Ekim 2005 Pazar 20:09:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?