21
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

AKP yeni yönetimini tanıttı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırıkkale İl Teşkilatı, düzenlenen toplantıda tanıtıldı. 

Kırıkkale Öğretmenevi'nde biraraya gelen İl ve İlçe Teşkilatı yöneticileri, birlik beraberlik sözü verdi. AK Parti Kırıkkale İl ve İlçe Başkanlığı'na atanan yeni yönetimin de hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, "Aziz Türk Milleti, 3 Kasım 2002 seçimlerinde köhne siyaseti tasfiye etmiş, Türkiye'ye yakışır bir dinamizmle AK Parti'yi tek başına iktidara getirmiştir. AK Parti, milletimizin kalbinde doğmuştur. Türk Milleti'nin adalet ve kalkınma talebinden doğan AK Parti, bugün çıktığı bu yolda aynı azim ve kararlılıkla yürümektedir. AK Parti olarak bugüne kadar milletimizin başını önüne eğdirmedik, milletimizi mahcup etmedik. Yarın da milletimizi mahcup ve pişman etmeyeceğiz. Bizi bu görev getirenleri de mahcup etmeyeceğiz. Kısır çekişmeleri bir yana bırakarak Kırıkkale'nin daha ileriye gitmesi için başta milletvekillerimiz ve biz, teşkilat olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Artık sokaklarda değil partide konuşma dönemi başlamıştır. Her türlü sorunu vatandaş gelip bize iletebilecektir" ifadelerini kullandı. 

İl Başkanı Dağdelen, teşkilata bugüne kadar emeği geçen eski İl Başkanları Mehmet Demir ve Orhan Deniz'e teşekkür etti ve il yönetiminde yer alan isimler açıklandı. Yönetimde, Yunus Pehlivanlı, A.Hamdi Apaydın, Yılmaz Sümer, Hasan Altan, Kudret Sayın, Halil Altıntaş, Kenan İnce, Haydar Yöndemli, İsa Güventürk, Abdullah Kayabaşı, Yaşar Köker, Haydar Bozdemir, Mustafa Kürşat Çiçek, M. Evin Hayvacı, Şerafettin Atalay, Necip yalçın, Eyyüp Aydın, Selim Aksoy, Zeki Tekeli, Ferudun Seyhan, Yakup Yılmazer, Hüseyin Karabıyık, Songül Gümüşsoy, İlknur Gültekin, Yunus Karataş, Bedriye Akay, Hüseyin Acar, İsmail Bilgiç ve Nazife Zerenay" yer aldı.
AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı'na getirilen Halil Danacı ile birlikte yönetime giren kişilerin isimleri ise, Fatih Yurtoğlu, Halal Baykurt, Halil Serkan Öncel, Sebehattin Kayır, Orhan keskin, Selahattin Yeşilyurt, Adem Cevizoğlu, Kadir Çelebi, Cengiz Karakaş, Mehmet Emin Erkoç, Ali Doğutaş, Nurettin Akboğa, Hikmet Nurlu, Ömer Faruk Yıldırım, Ali Sarıtepe, Süleyman Ünsal, Necati Sevim, Mehmet Taşdöğen, Recep Tufaner, Ergün Sarı, Esat Yılmaz, Yaşar Özdemir, İlyas Tuna, Metin Gılıç, Mustafa Turgut, Ayşe Gündüz, Havva Yılmaz, Senem Işıkman ve Esra Altuntağ olarak duyuruldu. 

İl Başkanı Nuh Dağdelen, iyi bir yönetimle işe başlamak istediklerini, listede bayanlara da yer verdiklerini sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2006 Cuma 17:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?