21
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

Ekmel Cöngel AKP Merkez İlçe'de tek aday

Uzun bir süredir ertelenen AKP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı seçiminin 22 Nisan Cumartesi günü yapılacağı öğrenildi.

AKP Merkez İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkan Vekili Orhan Deniz, seçime Ekmel Cöngel ile tek liste halinde gidileceğini söyledi. Deniz, "Milletvekilleri, Belediye Başkanımız ve Genel Merkez'in görüşmeleri sonuçlandı. Ekmel Cöngel tek adayımız olarak Merkez ilçe seçimine girecek ve bu memlekete hizmet edecektir" dedi.

Basın toplantısında görüşlerini açıklayan Ekmel Cöngel, "Kırıkkale Merkez İlçe Teşkilatı olarak oluşturacağımız dinamik bir kadroyla yöremizin tüm sorunlarını ortaklaşa çözmenin gayreti içerisinde olacağım. Şahsım ve yönetimde bulunacak arkadaşlarımıza birlikte partimizin tüzük, program ve misyonuna uygun çalışmaları özveriyle sürdüreceğim. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğin de siyaseti memleketimize, ilimize, ilçemize ve halkımıza daha iyi hizmet üretmek için yapacağım" dedi.

Toplantıda Congel gazetecilerin bir sorusu üzerine, kimsenin kuklası olmayacağını söyledi. Toplantıda eski İlçe Başkanı Yaşar Köker de Genel Merkez'in görüşüyle ilçe başkanlığına aday olmayacağını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2006 Salı 19:23:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?