21
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

CHP'li vekiller dert dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Grup Başkan Vekili Ali Topuz ve beraberindeki Ankara Milletvekili Zekeriya Akıncı, Denizli Milletvekili Mehmet Uğur Neşşar, Kırıkkale Milletvekili Halil Tiryaki, Malatya Milletvekili Muharrem Kılıç'tan oluşan heyetle, Yozgat'ın Yerköy ve Kırıkkale'nin Balışeyh ilçelerinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) önünde bekleyen çiftçilerin dertlerini dinledi.

37 derece sıcaklığa rağmen gün içinde yaklaşık 400 kilometre yol kat eden CHP heyeti, akşamı Kırıkkale Kayadibi Tesisleri'nde havuz başında stres atarak geçirdi. Tesislerin sahibi CHP Kırıkkale Milletvekili Hali Tiryaki'nin ev sahipliğini yaptığı gecede, CHP heyeti günün yorgunluğunu tesislerdeki bahçede siyasi sohbetler ederek geçirdi.
Yemekte kısa bir açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Başbakan Erdoğan'ın terör konusundaki geçmiş hükümetlerle ilgili açıklamasına tepki gösterdi. Öymen, "Sayın başbakanın bu denli hassas bir konuda geçmiş hükümetleri töhmet altında bırakmasını yadırgadım. Tören konusunda varsa hata olarak bildiklerini açıklaması gerekir. Toplum olarak bu konuda daha hassas olmalıyız ki bir başbakan bu hususta toplumdan daha hassa olmalıdır" dedi.
CHP heyeti, gecenin geç saatlerine kadar Cennet Bahçe Kayadibi Tesisleri'nde kaldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2005 Pazartesi 16:14:02
Güncelleme :22 Ağustos 2005 Pazartesi 16:19:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?