21
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

Galericiler Sitesi memnunluk yarattı

 Belediye tarafından yaptırılan Kırıkkale Belediyesi Galericiler Sitesi faaliyete geçti. Yeni yerlerinden çok memnun olduklarını ifade eden galericiler "Hürriyet Caddesi'ndeyken işyerimiz fazla geniş değildi, müşteriler eşleriyle gelmiyorlardı, aileler rahatça balkona çıkıp oturamıyorlardı. Şimdi hem biz rahatladık, hem de aileler" şeklinde konuştular.
 
 
EŞLERİYLE GELEMİYORLARDI
Galericiler Sitesi'nde 64 galericinin faaliyet göstereceğini ifade eden Başkan Ali Ülten "Yaklaşık 30 yıldır galericilik yapıyorum. Daha önceki iş yerlerimiz isteklerimizi karşılamıyordu. Geniş değildi, dükkanın önünde otururken, aileler balkonlarına çıkıp oturamıyorlardı. Araç satın almak isteyenler, eşleriyle birlikte gelemiyorlardı. Şimdi böyle bir durum söz konusu değil. İş yerlerimiz geniş, aileler gelip istediği araca bakıyorlar" ifadelerini kullandı.
 
PEKDOĞAN'A TEŞEKKÜR
Kendilerine öncülük eden Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan'a teşekkür eden Ülten ve galericiler "Sitede şu anda 25 galerici faaliyet gösteriyor. Diğer dükkanlarda temizlik yapılmakta. Onlar da bitince sitemiz tam anlamıyla dolacak ve Kırıkkaleliler istedikleri araçları burada bulabilecekler. Belediye Başkanımıza bize böyle bir iş yeri hazırladığı için teşekkür ediyoruz" dedi. Sitemizin tek sorununun elektrik olduğunu belirten galericiler "Bu sorunumuz da giderilirse sitemiz dört dörtlük olacak" şeklinde konuştular. 
 
GÜZEL BİR YER YAPTIRDI
Toprak Mahallesi'nin tozundan kurtulduğunu belirten Köksal Yılmaz "Yazın tozdan, kışın çamurdan çıkamıyorduk. Böyle bir siteye kavuştuğumuz için çok mutluyuz" dediler. 20 yıllık galerici olduğunu ifade eden Hayati Kaçar "Buradan herkes ümidini kesmişti. Ama Belediye Başkanımız burayı yeniden düzenledi ve bize böyle güzel bir yer yaptırdı" şeklinde konuştu. 40 yıllık galerici olduğunu belirten Tahsin Karaca ise "Yeni mekanımızda huzur bulduk. Kafeteryamız, çay ocağımız, lokantamız galericilerimizin hizmetinde" dedi.
...
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2003 Perşembe 21:35:29
Güncelleme :9 Ağustos 2005 Salı 23:32:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?