6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Hırsızlar Bayramı Fırsat Bildi

Kurban Bayramı nedeniyle iş yerini kapatan Ramazan Dulkadiroğlu'na ait 'Dulkadiroğlu Ticaret' isimli işyerine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce hırsızlık amacıyla girildi.

Hırsızların kömür ve çimento ardiyesi olarak kullanılan işyerinin çatısını kırarak içeriye girdikleri öğrenilirken, şehrin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi üzerinde bulunan işyerine giren hırsız ya da hırsızları hiç kimsenin fark etmemesi dikkat çekti. Hırsızların çatısını keserek girdikleri işyerinde önce içerisinde para ve altın bulunan çelik kasayı testere ile keserek açmaya çalıştıkları görülürken, işyeri sahibi Ramazan Dulkadiroğlu'ndan alınan bilgilere göre, para dolu kasayı açmayı başaramayan hırsızların daha sonra sinirlenerek işyerinde bulunan kapıları tekmeleyerek kırdıkları ileri sürüldü. Bayramın ikinci günü Cuma Namazı sonrasında gazetelerini almak için işyerine geldiğinde para kasasının açılmak istendiğini fark ettiğini söyleyen işyeri sahibi Ramazan Dulkadiroğlu, "Gazetelerimi almak için eniştemle birlikte

işyerime geldim. İçeri girdiğinde kapıların kırıldığını gördüm. Hırsızlar işyerime çatıyı kırarak girmiş ve para kasasını keserek açmaya çalışmış. Başaramayınca da kapıları kırıp kaçmışlar. Polise haber verdik ve gerekli çalışma başlatıldı. Hırsızların biz kurban keserken bu olayı gerçekleştirdiğini tahmin ediyoruz. İnşallah işyerime giren kişiler biran önce yakalanır" dedi.

Polis, geniş çaplı soruşturmasını sürdürürken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Kırşehir Haber
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2007 Pazartesi 08:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?