2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Vali yeni yıla kiminle girdi?

Vali M. Lütfullah Bilgin, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Emrullah Çuhadar ve beraberindekiler, 2008 yılına kimsesiz çocuklarla girdi.

Kırşehir Valisi M. Lütfullah Bilgin, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Emrullah Çuhadar, Belediye Başkanı Halim Çakır, Vali Yardımcıları Ayhan Özkan ve Mustafa Özsoy 2008 yılına bir gün kala ilde hizmet veren bazı kamu kuruluşlarını ziyaret etti. İtfaiye Müdürlüğü, Kırşehir Devlet Hastanesi, Doğum ve Çocuk Bakımevi, E Tipi Cezaevi, Jandarma Karakolu ve Ahi Polis Merkezi'ni ziyaret eden Vali Bilgin ve beraberindeki heyet, buradaki görevlilerle sohbet etti.

Bilgin, yaptığı konuşmada, "Yeni bir umudu ve başlangıcı temsil eden yeni yılda huzurumuzu sağlamak amacıyla görev yapan birimlerimizi ziyaret ediyoruz. Onların görevini eksiksiz olarak yerine getirmesinden dolayı bizler huzur içerisinde yeni yılı kutluyoruz. 2007 yılında yapılan hizmetlerin 2008 yılında da artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Protokol üyeleri çocuk yuvasına da bir ziyaret gerçekleştirdi. Kimsesiz çocukların barındığı yuvada sosyal hizmet kurumlarının ortaklaşa düzenlediği eğlence programına katılan Vali Bilgin ve beraberindekiler, kimsesiz çocukların sergilediği oyun, skeç ve türkülere eşlik etti. Bilgin, yeni yıla yeni umutlarla girdiklerini belirterek, "2008'e girdiğimiz şu saatlerde devletimizin koruması altında bulunan çocuklarımızın hazırladığı programı büyük beğeni ile izledik. Çocuklarımız eğitim açısından olduğu gibi sosyal açıdan da çok iyi şekilde yetiştiriliyor. Çocuklarımıza devletimizin sıcak elini hissettiren görevlileri tebrik ediyor, tüm halkımızın ve çocuklarımızın yeni yılını kutluyorum" diye konuştu.

Vali Bilgin ve Belediye Başkanı Çakır, kendilerine yoğun ilgi gösteren çocuklarla birlikte halay çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 15:46:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?