4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

KIR-DER şehit ailelerini unutmadı

Kırşehir ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği (KIR-DER) tarafından, şehit ailelerine Kurban Bayramı öncesi yardım yapıldı.

Jandarma Gazinosu'nda düzenlenen hediye takdim törenine Vali Selahattin Hatipoğlu, AKP Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Emrullah Çuhadar, Belediye Başkanı Halim Çakır, Emniyet Müdürü Adem Aydemir ile bazı derneklerin başkanları ve şehit aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan KIR-DER Başkanı Yücel Aydoğan, şehit ailelerine destek vermekten dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi. Aydoğan, "Derneğimizin faaliyetlerinden en anlamlısı şehit ailelerine olan desteklerimizdir. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Vali Hatipoğlu'na, Garnizon Komutanı Çuhadar'a, Belediye Başkanı Çakır'a ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Yine katkılarından dolayı da TBMM Teknik ve Yapı Müdürü Mustafa Köksal'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çalışmalarımızda hiçbir zaman desteklerini esirgemediler" dedi.

KIR-DER Başkanı Aydoğan'ın ardından sırasıyla Belediye Başkanı Halim Çakır, Milletvekili Hacı Turan ve Vali Selahattin Hatipoğlu birer konuşma yaparken, konuşmaların hemen ardından Kur'an-ı Kerim ile zarf içerisindeki bayramlık nakit yardımlar, şehit ailelerine hediye edildi.

.
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 14:22:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hasan Hüseyin Aydin. Demirli Kasabasi IP: 195.93.60.xxx Tarih : 1.11.2006 21:09:39
Yeni siteye girdim vede hic yorum yapilmadigini görünce cok üzüldüm.bu vatan icin topraga düsmüs kanini akitmis sakat kalmis sehitve gazi olmus evlatlarimizi ve ailelerini düsünmeyeceksek kimi düsünecegiz. Alahtan sehitlerimize alahtan rahmet.gazilerimize saglik ,sihhat sehit ailelerine Alahtan sabir diler sehitlerimizin önünde saygiyla egilirim