4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kırşehir'de Ramazan eğlenceleri

Kırşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak kurulan iftar çadırları renkli görüntülerin yaşanmasına neden oluyor.

Kırşehir Belediyesi'nin Cacabey Meydanı, Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi bahçelerinde açtığı iftar çadırlarına binlerce vatandaş ve öğrenci akın ederken, vatandaşlara günlük 3 çeşit sulu yemek ikram ediliyor. Yunus Emre Sevgi İftar Çadırlarında her gün imamlık yaptığı bildirilen Nurullah Soylu tarafından canlı müzik eşliğinde ilahi ve sanat müziği dinletisi sunuluyor. İftardan sonra da eğlenceler ve ilahi dinletileri devam ediyor.
İftar çadırları ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Halim Çakır, "Belediyemizin her yıl kurduğu iftar çadırlarını bu yıl da kurduk ve 3 ayrı yerde toplam 3 bin 500 kişiye sıcak yemek ikram ediyoruz. Çadırlarımızda canlı müzikli eğlenceler ve ilahi dinletileri de yer alıyor. Bugüne kadar hayırsever hemşerilerimizin bizlere büyük destekleri oldu. Kırşehir halkının cömertliği, dayanışması ve şefkatini bu Ramazan Ayı'nda daha çok gördük. Biz, cebimizden kimseye bir şey vermiyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız kuru gıda yardımlarıyla çadırlarımıza ve yoksul ailelere destek sunuyor. Bunun organizasyonu ve koordinesini de bizler gerçekleştiriyoruz. Buradan iftar çadırlarımıza ve Ramazan boyunca yoksullarımıza yaptığımız gıda yardımları ile destek veren hali vakti yerinde yardım sever hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2006 Çarşamba 17:31:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?