2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜLTÜR/SANAT

Kekilli'den albüm müjdesi!

Rock sanatçısı Murat Kekilli, Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Gençlik Konserleri'ne katılarak, Kırşehirli hayranlarını coşturdu.

Kırşehir Belediyesi tarafından Aşıkpaşa Spor Salonu'nda düzenlenen konsere, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, Türk Ocağı Reisi Mustafa Kılınç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kandemir ve Kırşehirspor Eski Başkanı Yüksel Çakır ile binlerce vatandaş katıldı.

Konser öncesi bir konuşma yapan Başkanı Çakır, 2008 yılında konser ve farklı organizasyonlarla Kırşehirli gençlerin sosyal hayatına katkı sağlayacaklarını belirterek, "Kırşehir Belediyesi olarak 2008 yılında da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi sosyal etkinliklere ev sahipliği yapacağız. Önümüzdeki günlerde yine farklı organizasyonlarla gençlerimizle buluşacağız. Kültür ile turizmin başkenti ve Neşet Ertaş'ın memleketi Kırşehir'de bundan sonra kültür aktivitelerine hız verilecek" dedi.

Konserde söz alan AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'in 2008 yılında büyük atılımlar gerçekleştireceğini söyleyerek," Kırşehir, Anadolu şehri olarak, bir şirin şehir olarak her şeyin en güzeline layıktır. Bizlerde Kırşehir'e layık olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. 2008 yılında atılım üzerine atılım yapacağız. Her şeyden önce üniversitemiz ve Ahilik kültürümüzün Türkiye'de ve Dünya'da bir marka haline getirilmesini sağlayacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Murat Kekilli, seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla hayranlarına unutmayacakları bir gece yaşattı. Uzun bir süre kaset çalışmalarına ara verdiğini kaydeden Kekilli, yoğun istekler üzerine en kısa zamanda tekrar sahnelere döneceğini ve yeni albüm çıkaracağının da müjdesini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2008 Cumartesi 17:03:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet Aydın IP: 85.105.9.xxx Tarih : 19.01.2008 18:56:44

Belediye Başkanımız Sayın Halim Çakır'a bu mükemmel konser için teşekkür ediyoruz. Kırşehir gençliği böyle bir konsere açtık, teşekkür ediyoruz.