4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

1 ölü 3 yaralı

Konya'da bir otomobilden kalaşnikof ve tabancayla açılan ateş sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaçan şahıslardan birinin açılan karşı ateş sonucu yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 04.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Sahibata Mahallesi Taşcami Uzunharmanlar Caddesi üzerinde meydana geldi.

Muammer Aksoy (35) ve arkadaşları Yunus Yıldız (25), Naci Ak (30), Yılmaz Sarıbaş (24), Alaaddin Tepesi'ne doğru yürürlerken arkalarından gelen plakası alınamayan bir otomobil içerisinde bulunan iki kişi, kalaşnikof ve tabancayla şahısları kurşun yağmuruna tuttu.

Kendilerine ateş açılması üzerine tabancayla karşılık veren ve vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralan 4 kişi, olay yerine gelen ambulanslarla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Yaralılardan Muammer Aksoy kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, ağır yaralanan Yunus Yıldırım ve diğer iki yaralının tedavisi sürüyor. Caddede geniş güvenlik önlemleri alan polis, olay yerinde 22 boş kovan buldu. Olay sonrası otomobille kaçan ve isimlerinin Mustafa ve Mete oldukları öğrenilen iki kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 12:56:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?