6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Balık tutmak isterken öldü!

Konya'nın Beyşehir ilçesi Sadıkhacı beldesinde tarihi Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıt Havuzu'nun akıntı yaptığı dereye balık tutmak için giren bir kişi suya düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Sinan Gümüş (30), ağabeyi ve 2 arkadaşıyla birlikte geldikleri Hitit döneminden kalma anıtın yakınlarındaki dereye üzerindeki elbiseleri çıkararak eliyle balık avlamak amacıyla girdi. Arkadaşları ateş yaktığı sırada derede balık avlamak isteyen ve aniden pınar içerisine düşen Sinan Gümüş, sudan çıkarılarak bir otomobille Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yapılan kontrolde hayatını kaybettiği tespit edilen Gümüş'ün cesedi otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Deredeki suyun çok fazla derinliğe sahip olmaması nedeniyle boğulma ihtimali üzerinde durulmayan Gümüş'ün kesin ölüm nedeninin, yapılacak otopsinin ardından belli olacağı bildirildi.

Bu arada, acil servis önünde gözyaşlarına boğulan Gümüş'ün ağabeyi İsmail Gümüş'ü arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Sinan Gümüş'ün evli ve 2 çocuk babası olduğu, bir süre önce Beyşehir kent merkezinde bir lokantada çalıştıktan sonra yörede çiftçiliğe başladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2008 Cumartesi 13:10:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?