3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Bedava tavuk dönere hücum

Konya'da bir döner salonu, kuş gribi nedeniyle azalan satışlarını artırmak için bedava tavuk döner dağıttı. Bedava tavuk döneri bulan bazı vatandaşlar ise sevinçten oynadı.

Tavuk döner salonu sahibi Erdoğan Tuna, kuş gribi nedeniyle satışlarının tamamen bittiğini belirterek, "Kuş gribi olmadığını kanıtlamak için 2 gün süreyle bedava tavuk döner dağıtmaya karar verdik. Yaklaşık 150 kilo tavuk eti takarak hazırladığımız bedava dönere ilgi yoğun. Bundan sonra da bu yoğunluğun artmasını bekliyoruz" dedi.

Bedava tavuk dönerleri ikişer ikişer alan bazı vatandaşlar, salondaki müzik sesiyle oynamaya başladı. Bedava dönerin çok güzel olduğunu dile getiren vatandaşlar, "Kuş gribi hikaye, döner şahane. Sürekli yeriz, herkes de tavuk döner yemeli" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 14:14:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Faruk Tutuncu IP: 85.224.158.xxx Tarih : 5.02.2006 18:02:54
INSAN SAGLIGI NEDIRKI GUZELIM TURKIYE BU KONULAR HICE SAYILIYOR YETKILI YERLER KONTROL ETTILERMI ACABA TAVUK ETININ SAGLIKLI OLUP OLMADIGINI BIR KUSGRIBINDEN KONUSULUYOR HALKIMA DIKKAT DIYORUM EGER BIRI BEDAVA DAGITIYORSA BIR DUSUN SONRA AL YE.