4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Belediyenin temizlik çalışması devam ediyor

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan temizlik çalışması devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler her gün sabah, öğle ve akşam saatlerinde ilçe genelinde çöp bidonlarını ve konteynırları çöplerinin alınmasının ardından ilaçlıyor. Her mahallede temizlik çalışmalarının mutad olarak devam ettiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, araçların giremediği ve çöplerin düzenli olarak konteynırlara atılmadığı yerlerde aşırı çevre kirlenmelerinin meydana geldiğine dikkat çekti. Başkan Esen, "Temizlik işlerine yoğun bir mesai harcıyoruz. Günde bin tona yakın çöp topluyoruz. Hemşehrilerimiz temizlik konusunda belediyemize daha çok destek vermeliler. Yaşı, eğitimi ve cinsiyeti ne olursa olsun herkesin çevreye karşı duyarlı olması gereklidir.

Cadde ve sokaklarda yaptığımız bu temizlik çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlemesi ve temizliğin yapılması için, çevre sakinlerinin özellikle yollara park etmiş araçlarını kaldırmalarını rica ediyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2006 Salı 16:19:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?