4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Berberler tatil istiyor

Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Yetiş, pazar günü dükkan açmayarak tatil yapmak istediklerini söyledi. Yetiş, Konya'da bulunan 622 berbere yaptıkları anket sonucuna göre 523 üyenin pazar günü tatil yapmak istediğinin tespit edildiğini açıkladı.

Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen'i ziyaretinde konuşan Yetiş, Konyalı berberlerin pazar günü dükkan açmak istemediğini belirtti. Yetiş'in isteğini dikkate alacaklarını dile getiren Başkan Esen, konuyu Belediye Meclisi'ne sunacaklarını ifade etti.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Yetiş ve Oda Yöneticileri, Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen'i makamında ziyaret etti. Selçuklu Belediyesinin esnaf denetimleri konusunda yaptığı çalışmaları taktirle karşıladıklarını belirten Yetiş, Başkan Esen'e teşekkür ederek bir plaket verdi.

Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, Berberler ve Kuaförler Odası Yönetimini yaşanan seçim sonrası güven tazelemesi nedeniyle tebrik etti. Başkan Yetiş ve Yönetim Kurulu'nun çalışmalarının devamını dileyen Başkan Esen, "Berberler Odası ile bir süre önce esnaf denetim çalışması yapmıştık. Berberlerimizin hemşehrilerimize daha iyi ve sağlıklı şartlarda hizmet etmesi için yaptığımız çalışmalarda bir hayli mesafe aldık. Ayrıca odanız tarafından Pazar günleri dükkanların kapalı tutulması ile ilgili talebi de Belediye Meclisimize sunacağız. Ülkede birkaç örneği olan bu çalışma ilçemizde de uygulanabilir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 16:58:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özgür bal IP: 85.98.118.xxx Tarih : 10.02.2006 08:26:26
her insanın olduğu gibi biz berberlerinde tatil yapmak hakkımız.Ama umarımki gizlice açmak isteyen arkadaşlarımıza müsama gösterilmeden,herkese aynı seviyede yaklaşılıp gereken titizlik gösterilir.Saygılarımla....ÖZGÜR KUAFÖR