4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Donmaktan son anda kurtarıldı

Konya'da eksi 16 derece soğukta inşaatta yatıp kalkan bir şahıs, vatandaşların çağırdığı polis tarafından donmaktan kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu İlçesi Tarla Mahallesi Mümtaz Koru Sokak'ta bulunan bir inşaatta yatıp kalkan Servet Kaymakçı (35) isimli şahsın donma ihtimaline karşı, vatandaşlar durumu polise bildirdi. Eksi 16 derece soğukta inşaatta kalan Servet Kaymakçı, polislerin geldiğini görünce bulunduğu yerden kaçtı.

Polis ve vatandaşlar, inşaatın etrafında şahsı aramaya başladı. İnşaatın etrafında bulunamayan Servet Kaymakçı, aramaya devam eden polis ve vatandaşlar tarafından Hastane Caddesi üzerinde bulunan bir pastanede bulundu. Korktuğu için daha önce de sürekli polislerden kaçan şahıs, polis otosuna bindirilerek polis merkezine götürüldü.

Mahalle sakinleri tarafından verilen yemekle karnını doyuran Servet Kaymakçı, yine mahalle sakinlerinin verdiği çakmak, kalem, yara bandını satarak geçimini sağlamaya çalışıyor. Mahalle sakinlerinden Halit Köse (72), Servet Kaymakçı'nın şuan yapımı devam eden inşaatın bulunduğu yerde 10 yıl önce kendilerine ait müstakil evlerinin olduğu, babasının başka bir kadınla evlenerek evi satıp kendisini terk ettiğini belirterek, "10 yıldır Servet bu sokakta daha önce evlerinin bulunduğu yerde yatıp kalkıyor, buradan ayrılmıyor. Soğuktan ölmesinden korktuğumuz için polise haber verdik" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 10:26:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?