3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Konya'da bir kadın, birlikte alkol aldığı ve kendisine sarkıntılık ettiğini ileri sürdüğü erkek arkadaşını sırtından bıçaklayarak öldürdü.

İddiaya göre olay, dün gece saat 00.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Zafer Atatürk Caddesi Beyhekim Mahallesi'nde bulunan Kabasakal Sitesi'nde meydana geldi. Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Filiz M.(25), daha önce arkadaşları vasıtasıyla tanıştığı otopark işletmecisi Mustafa Tunçlar (48) ile arkadaşlık etmeye başladı.

Maddi sıkıntı içinde olduğu ileri sürülen Filiz M., parasal borçlarının ödenmesinde kendisine yardımcı olan ve akraba ziyareti için eşi ile iki çocuğu şehir dışında bulunan Mustafa T.'nin evinde yemek davetini kabul etti. Alkol eşliğinde yemek yiyen Filiz M., gece ilerleyen saatlerde kendisine sarkıntılık ettiğini ileri sürdüğü Mustafa Tunçlar'ı çantasında taşıdığı ekmek bıçağını çıkararak sırtının sol tarafından bıçakladıktan sonra evden ayrıldı.

Sırtına aldığı bıçak darbesiyle yaralan Mustafa Tunçlar, evden çıkarak Atatürk Caddesi üzerinde bulunan polis noktasına giderek yardım istedi. Kan kaybından bayılan Mustafa Tunçlar'ın, hastaneye götürülürken ambulansta kalbi durdu. Hastanede geri döndürme ünitesine alınan Mustafa Tunçlar, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cep telefonuyla 155 Polis İmdat hattını arayarak Mustafa Tunçlar'ı bıçakladığını anlatan Filiz M., olayın gerçekleştiği eve tekrar dönerek sofranın başına oturup alkol almaya devam etti. Eve gelen polisler tarafından yakalanan ve polis merkezine götürüldükten sonra sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'ne elleri kelepçeli şekilde getirilen Filiz M., 230 promil alkollü çıktı. Alkolün etkisiyle kendinden olmadığı gözlenen Filiz M., hastane çıkışında soğuk kanlılıkla polislere, "Kötü bir şey mi var? Neden bu kadar çok çekiyorlar, ne oldu?" dedi. Filiz M., adli işlemleri tamamlanmak üzere polis merkezine götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 12:22:38
Güncelleme :2 Şubat 2006 Perşembe 14:50:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?