4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

İl Genel Meclisi Hüyük'te toplandı

Konya'nın Hüyük İlçesi'ne bağlı Selki Belde Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda biraraya gelen Konya İl Genel Meclis üyeleri, ilçeye bağlı yerleşim birimlerinin sorunlarını yerinde inceledi. 

Selki Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan toplantıya, İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Muammer Sönmez, AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Ali Selvi, il daimi encümen üyeleri, Tarım ve Bayındırlık İl Müdürlüğü yetkilileri, Köy Hizmetleri İl Müdürü Salih Akkaya, Hüyük Kaymakamı Sabri Uzun ve 50 kişiden oluşan il genel meclis üyeleriyle bölgenin belediye başkanları katıldı. Toplantıda, il genel meclisi bünyesinde şu ana kadar yapılan ve yapılma aşamasında olan faaliyetler ve gelecekte yapılması planlanan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Hüyük Kaymakamı Sabri Uzun ise, Hüyük İlçesi ile ilgili olarak il genel meclisi üyelerine bilgiler aktardı. 

Toplantıda yapılan konuşmalarda, il genel meclis üyeleriyle bürokratlara bölgenin problemleri hakkında bilgi verildi. İl genel meclisi heyeti, Hüyük ilçe merkezinde yapımı tamamlanmak üzere olan soğuk hava deposu, İl Özel İdare binası ve Öğretmenevi'nde incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi bünyesinde 2006 yılı yatırım programında bulunan kapalı spor salonu için ayrılan arsa üzerinde de incelemelerde bulunuldu.
.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2006 Cuma 13:47:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?