4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kıskançlık işkencesi

Konya'da kocalarını kıskanan 3 kadın tarafından darp edildiği, vücudunda sigara söndürüldüğü ve makasla yaralandığı öne sürülen genç kadın hastaneye kaldırıldı.

Kendisine işkence yapıldığını öne süren Şerife Kavak (23), kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi Acil Servisinde yaptığı açıklamada, iş dönüşü tanımadığı 3 kadın tarafından zorla bir otomobile bindirilerek kaçırıldığını iddia etti.

Yatırıldığı sedye üzerinde konuşmakta zorluk çeken 1 çocuk annesi Kavak, “Otomobili kullanan sarışın kadın, (Benim kocamla nasıl konuşursun?) diye bana bağırdı. Ardından üçü birden beni dövmeye başladı. Ardından da ıssız bir yere götürdüler” dedi.

Burada da, acımasızca kendisine vurmaya devam ettiklerini anlatan Kavak, şunları kaydetti:

“Saçlarımı kestiler. Saçlarımı keserken bana hakaret etmeye başladılar. Ardından ellerindeki makasla vücudumu yaralamaya başladılar. Yaktıkları sigaraları ise vücudumda söndürdüler. Yapılan işkencelere dayanamayarak yalvardığımda ise, işkencelerini daha da artırdılar. Artık bu kadınların elinden sağ kurtulamayacağıma inanmaya başlamıştım. Sonra beni tam olarak hatırlayamadığım bir yere götürdüler.

Otomobilden indirdikten sonra da beni dövmeye devam ettiler. Çığlıklarımı duyan biri imdadıma yetiştiğinde ise tanımadığım üç kadın olay yerinden uzaklaştı.”

Kendisini, tanımadığı birinin Konya Numune Hastanesine getirdiğini söyleyen genç kadın, yaşadıklarını hiçbir zaman unutamayacağını anlattı.

Genç kadının annesi Döndü Kavak ise kızının üç gün önce eve gelmemesi üzerine polise başvurduklarını, aynı gün kızlarının hastanede olduğunu öğrendiklerini söyledi.

Kavak, hayati tehlikesi bulunan kızının hukuki açıdan hakkını sonuna kadar arayacağını dile getirdi. Eşinden boşandıktan sonra ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan Şerife Kavak'ın, evlere gündelikçi olarak temizliğe gittiği öğrenildi.
A.A
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2006 Perşembe 16:27:52
Güncelleme :17 Ağustos 2006 Perşembe 10:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?