4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kolonya içen baba-oğul öldü

Konya'nın Akşehir ilçesine bağlı Çamlı Köyünde yaşayan 53 yaşındaki Bedir Ülker, kendisine bayram ziyaretine gelen 27 yaşındaki oğlu Erkan Ülker ile birlikte evinde ölü bulundu.

Yapılan iclemede biri tamamen boşalmış, diğeri ise yarım 2 kolonya şişesi bulundu. İçtikleri kolonyadan öldükleri tahmin edilen baba- oğulun cesedi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Yakınları, Baba Bedir Ülker ile oğlu Erkan'ın alkole olan düşkünlüklerinin köy halkı tarafından bilindiğini, olayın intihar değil, içki bulamayınca kolonya içmeleri nedeniyle olabileceğini söyledi.

Olay, köyde kahvehane işleten Yaşar Coşkun'un, bayramlaşmak için arkadaşı 53 yaşındaki Bedir Ülker'in Döşeme Mahallesi'ndeki evine gitmesi sonucu ortaya çıktı. Uzun süre kapıyı çalan Coşkun içeriden ses gelmemesi üzerine şüphelenerek pencereden içeriye baktı. Bedir Ülker ve Erkan Ülker'in odada yerde yattığını gören Coşkun, durumu jandarmaya bildirdi.

ODAYA KUSMUŞLAR

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ile birlikte evde yapılan incelemede, alkole düşkünlüğü ile bilinen Bedir Ülker'in oğlu ile birlikte kaldığı odada biri tamamen boşalmış, birisi ise yarım 2 kolonya şişesi ile mutfakta bir miktar tavuk eti bulundu.
 
Odanın içine kusmuş oldukları görülen ve içtikleri kolonyadan zehirlenerek öldükleri tahmin edilen baba- oğulun cesedi, otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Baba- oğulun kesin ölüm nedeninin yapılan otopsinin ardından belirleneceği kaydedildi.

5 yıl önce eşinden ayrılarak köydeki bahçesine yaptırdığı eve yerleşen ve tek başına yaşayan Bedir Ülker'in, 1 gün önce kızkardeşi Bahar Aydın ve eniştesi Duran Aydın ile kavga ettiği ve başından yaralandığı belirtildi. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Hürriyet İnternet
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2006 Perşembe 11:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?