4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kulu'da trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Konya'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında aralarında bayram iznine gelen bir askerin de bulunduğu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Konya'nın Kulu ilçesi Tavşançalı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yılmaz Kızılkaya (20) idaresindeki 42 R 2715 plakalı otomobil,karşı şeride geçerek Konya istikametine giden Metin Alhan (35) idaresindeki 06 AB 2655 plakalı otomobille çarpıştı. Bu sırada yine Konya istikametine giden Yasin Uslu (32) idaresindeki 42 BC 599 plakalı otomobil ise kazaya karışan 2 araca arkadan çarptı.

Kazada alkollü ve ehliyetsiz olduğu öne sürülen Yılmaz Kızılkaya olay yerinde hayatını kaybederken, Metin Alhan (28), Şükrü Şükrüoğlu (25), Yasin Uslu ve Cemal Yılmaz Kart (26) yaralandı. Yaralılardan Şükrü Şükrüoğlu ve Yasin Uslu Konya Numune Hastanesi'ne, Cemal Yılmaz Kart ile Metin Ayhan ise Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan Metin Alhan ise Konya'ya sevk edilirken durumunun ağırlaşması üzerine kaldırıldığı Cihanbeyli Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalalere rağmen kurtarılamadı.

Kazada hayatını kaybeden Yılmaz Kızılkaya'nın, Malatya 2. Ordu Komutanlığı'na bağlı Diyarbakır 1. Sınıf Askeri Cezaevi'nde askerlik görevini yaptığı ve bayram iznini geçirmek üzere ailesinin bulunduğu Konya'nın Cihanbeyli ilçesine geldiği öğrenildi. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2007 Pazartesi 11:40:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?