4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kurban yolunda kaza yaptılar!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Kaza, Beyşehir Konya Karayolu'nun 13. kilometresi Bayındır köyü yol ayrımı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beyşehir'den Konya yönüne seyir halinde olan Muammer Çağlak (36) idaresindeki 42 H 8284 plakalı otomobil, aynı istikamette seyreden Musa Adıgüzel (42) yönetimindeki 42 H 7972 plakalı otomobili sollamak isterken yandan çarptı. Kaza sonucu her iki araç da takla atarak şarampole uçtu.

Kazada 42 H 8284 plakalı otomobilin sürücüsü Muammer Çağlak ile otomobilde bulunan Ethem Şahbaz (52), Ali Bayram Sağdıç, Hüseyin Çağlak (14), Mehmet Sağdıç (20) ile diğer araçta bulunan Hatice (31), Aynur (9), Beytullah (5), Ervener Adıgüzel (1) yaralandı.

Kazazedeler özel otomobil ve ambulanslarla kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı. Aynı istikamette seyrederken sollama yaptığı esnada karşıdan gelen bir aracı görerek panik yapan ve önündeki araca çarptıktan sonra birlikte taklalar atarak kaza yapan araç sürücüsü Muammer Çağlak'ın kurban kesimi için ilçeye bağlı Doğanbey beldesine gittiği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2007 Perşembe 13:46:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?