7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Otomobil tinerle yakılmak istendi

KONYA'da Selçuklu İlçesi’nde kasap 46 yaşındaki Şahin Çetin'in park ettiği ‘BMW' marka otomobil, kimliği belirsiz kişilerce tiner dökülerek yakılmak istendi. 3 saldırgan beyaz renkli bir otomobille uzaklaşırken, alevler çevredekilerin müdahalesiyle söndürüldü.

Olay, dün saat 23.15 sıralarında Selçuklu İlçesi Hocacihan 100'üncü Yıl Mahallesi Parıltı Sokak'ta meydana geldi. Nalçacı Caddesi'nde kasaplık yapan Şahin Çetin, işyerinden döndükten sonra 42 PR 236 plakalı otomobilini evinin önüne park etti. Bir süre sonra otomobilden yanmaya başladığını gören Çetin'in komşuları, 3 kişinin beyaz renkli otomobille uzaklaştığını fark etti.

Komşular, bez parçasına tiner dökülerek yakılmak istenen otomobile müdahale ederek, alevleri söndürdü. Haber verilmesi üzerine gelen Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri inceleme yaparken, saldırganları yakalamak için araştırma başlatıldı. Otomobilinde küçük çaplı hasar olan Çetin, “Herhangi bir düşmanım yok. Kim olduklarını ve neden bunu yaptıklarını bilmiyorum” dedi.

Polis, kundaklama girişiminin terör amaçlı mı yoksa başka bir nedenden kaynaklandığını araştırırken, saldırganları yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

 

DHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 12:30:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?