4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Pazarda garantili satış dönemi

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde Hal İçi'nde kurulan pazarda bazı satıcılar sattıkları ürünlerde garantili satış dönemi başlattı.
Pazarcılar düzenledikleri kampanyaları tezgah üzerine astıkları bir afişle müşterilerine duyururken, satışlarını da bu şekilde artırdıklarını dile getiriyor. Pazar yerinde özellikle Antalya'dan getirdikleri portakallara garanti veren satıcılar, ürünlerinin donmuş, tadı olmaması veya susuz olması durumunda müşterilerine cumhuriyet altını hediye ediyor. Bir başka satıcı ise aynı durumda müşterilerine anında 100 YTL nakit para vereceğine duyuruyor. 3 hafta önce başlattığı kampanya nedeniyle satışlarının arttığını dile getiren pazarcı Gürkan Akkuş, “Vatandaşımızın iyi mal ile kötü malı ayırt edebilmesi için bu kampanyayı başlattık. Müşteri memnuniyeti bizim için ön plandadır. Tezgahımızda portakal satışı yapıyoruz. Ürünümüze güveniyoruz ve garantilidir. Eğer, ürünümüzden satın alan müşterimiz, donmuş, üşümüş, tadı olmayan ve susuz olan bir portakal bulursa bize getirsin, anında kendisine cumhuriyet altını hediye edelim diyoruz. Ama, 3 haftalık kampanya süresince cumhuriyet altını ödülünü kazanan henüz olmadı. Malımıza güvendiğimiz için hiçbir müşterimizin de bu ödülü alacağına ve böyle bir şansı yakalayacağına ihtimal vermiyoruz” dedi.
Pazar yerinde tezgahında portakal satışı yapan bir başka satıcı Mevlüt Sevgili de, “Donmuş, susuz portakal bulanlara anında 100 YTL nakit para ödülü veriyoruz. Ama, şu ana kadar bu kampanyadan para kazanan müşterimiz henüz olmadı. Düzenlediğimiz kampanyalar nedeniyle, müşterilerimiz satışa sunduğumuz ürüne güven duyuyor. Böylece satışı önemli ölçüde artırdık" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2007 Çarşamba 10:33:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?