6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Polislere özür notu bıraktılar!

Konya'da bir iş yeri önünde park halinde bulunan otomobil, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı. Otomobili kundaklayan kişi veya kişilerin, iş yerine astıkları kağıda "Polis ağabeylerimden özür dilerim" yazılı bir not bıraktıkları öğrenildi.

Olay, saat 00.30'da merkez Selçuklu ilçesi Beyazıt Mahallesi İhsaniye Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yeri önünde park halinde bulunan bir oto kiralama şirketine ait 42 PJ 691 plakalı otomobilden yükselen dumanları fark eden vatandaşlar, polise ve itfaiyeye haber verdi. Başta Terörle Mücadele Şubesi ekipleri olmak üzere çok sayıda polis, kısa sürede olay yerine intikal ederek çevre güvenliği aldı. Daha sonra itfaiyenin gelmesiyle otomobil içinde başlayan yangın büyümeden söndürüldü.

Elektrik akımı kesilen otomobil, itfaiyenin soğutma çalışması sonunda tamamen söndürüldü. Maddi hasarın meydana geldiği yangında otomobilde inceleme yapan polis, kundaklama olayının otomobilin arka kelebek camından gerçekleştirildiğini belirledi. Otomobilde ve çevresinde yapılan delil incelemelerinde polis, iş yerine yapıştırılmış bir kağıda "Polis ağabeylerimden özür dilerim" yazılı bir not buldu.

Otomobili kundaklayan kişi veya kişilerin bıraktığı tahmin edilen kağıdı polis incelemek üzere el koydu. Öte yandan, aynı iş yeri 18 Haziran 2007 tarihinde gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bir taksi içerisinden pompalı tüfekli saldırıya uğramış, saldırıda iş yerinin camları zarar görmüştü. Polis, ekipleri, kundaklama olayıyla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 11:16:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?