4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Üçüncü intihar girişiminde öldü

Konya'da bir ay içinde 2 kez kalbine bıçak saplayarak intihar girişiminde bulunan ve cinsel organını kesen bir kişi, bu kez kafasına pompalı tüfekle ateş ederek intihar etti.

Olay, saat 20.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Sungur Mahallesi Ali Suavi Sokak No 2'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sık sık tartıştığı eşi tarafından terk edildikten sonra psikolojik sorunlar yaşamaya başlayan Gökhan K. (26), evinde kafasına dayadığı pompalı tüfekle intihar etti.

Silah sesini duymaları üzerine odaya gelen Gökhan K.'nın ailesi, çocuklarını kanlar içinde görünce sinir krizi geçirdi. Sağlık görevlileri ve Cinayet Büro ekiplerinin yaptığı incelemede şahsın olay yerinde hayatına kaybettiği anlaşıldı.

Tek çocuk sahibi olan Gökhan K.'nın uzun zamandır işsiz olduğu, bu yüzden de eşi tarafından terk edildiği için psikolojik sorunlar yaşadığı belirtildi. Gökhan K.'nın cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Aynı ay içinde 2 kez kendini öldürme teşebbüsünde bulunan ve cinsel organını kesen Gökhan K.'nın ilk intihar girişimini, 1 Ekim 2006 tarihinde babasının gözleri önünde kalbine bıçak saplayarak gerçekleştirmişti. Yaralı olarak kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'nde ameliyata alınacağını öğrenen Gökhan K., "Öbür dünyaya abdestli gitmek istiyorum" diyerek hastaneden kaçmıştı. Hastane bahçesinde bulunan süs havuzuna girerek abdest almak isteyen Gökhan K., suyun soğuk olması nedeniyle bundan vazgeçmişti. Durumunun ağırlaşması üzerine Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'ne sevk edilen şahıs, geçirdiği ameliyattan sonra sağlığına kavuşmuştu.

Gökhan K. bu olaydan tam bir ay sonra 31 Ekim 2006 tarihinde bu sefer cinsel organını kesip sokakta bulunan köpeğin önüne fırlatmıştı. Kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kopan parçası yerine dikilen Gökhan K. bir gün bile durmadığı hastaneden pansumanlı halde firar etmişti. Evine giden Gökhan K. burada ikinci kez kalbine bıçak saplayarak intihar girişimde bulunmuş ve bu girişiminden yaralı olarak kurtulmuştu.
Gökhan K. üçüncü intihar girişiminde kafasına pompalı tüfekle ateş ederek hayatını kaybetti.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2007 Çarşamba 12:44:48
Güncelleme :7 Şubat 2007 Çarşamba 12:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?