4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Abdest için ameliyat masasından kalktı

Konya'da kendini göğsünden bıçaklayan kişi, ameliyata alınacağı sırada, boy abdesti alacağını söyleyerek hastanenin süs havuzuna girmeye çalıştı. 

Edinilen bilgiye göre, uzun süre işsiz kalması nedeniyle psikolojisi bozulan evli ve bir çocuk babası Gökhan K.(25), merkez Meram ilçesi Karakurt Mahallesi'ndeki evlerinde girdiği bunalım sonucu eline geçirdiği bıçağı göğsüne birkaç kez sapladı.

İş Bankası Konya Merkez Şubesi civarına kadar kendi imkanlarıyla gelen Gökhan K, devriye gezen polis ekiplerinin yardımıyla Konya Numune Hastanesine geldi.

Bıçak darbeleri nedeniyle nefes almakta güçlük çeken Gökhan K, doktorların talimatı üzerine ameliyata alınacağı sırada, tedaviyi reddederek, “Diğer dünyaya temiz gitmek istiyorum” deyip, boy abdesti almak için hastane bahçesindeki süz havuzuna girmeye çalıştı.

Burada uzun süre abdest almaya çalışan Gökhan K, suyun soğuk olması nedeniyle bu kez de abdest için evine gitmek istedi.

Babasıyla birlikte hastaneden ayrılmak isteyen Gökhan K, hastane bahçesinde fenalaşınca zorunlu olarak tedaviyi kabul etti, polis eşliğinde tekrar hastanenin acil servisine getirildi.

Hayati tehlikesi bulunan Gökhan K, ambulansla Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
AA ve İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2006 Pazar 11:15:48
Güncelleme :1 Ekim 2006 Pazar 12:52:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?