4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Dayak canından bezdirdi

Konya'da bir kadın, birlikte yaşadığı adamı kendisini dövdüğü iddiasıyla 3 yerinden bıçakladı. Alkollü olduğu belirlenen kadın, birlikte yaşadığı adamı yaraladıktan sonra komşularına ait otomobille hastaneye getirdi. 

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Sakarya Mahallesi Ahmet Kabaklı Caddesi üzerinde bulunan Buket Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Seher K. (39), birlikte yaşadığı Hidayet Ş. (57) ile yemek yerken alkol almaya başladı. Alkolün dozunu kaçıran ikiliden Hidayet Ş., Seher K. ile "Komşulara neden bu kadar çok samimi davranıyorsun" diyerek tartıştı. Sofrada başlayan sözlü tartışmanın ardından Hidayet Ş., kendisine cevap veren Seher K.'yi dövmeye başladı. 

Yediği tokatlara dayanamayan Seher K. sofradaki ekmek bıçağını alarak Hidayet Ş.'yi üç yerinden bıçakladı. Daha sonra Seher K., kanlar içinde kalan Hidayet Ş.'yi görünce hemen komşusuna haber verdi. Hidayet Ş. komşusuna ait otomobille Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alınırken, polise verdiği ifadesinde kendisini bıçaklayan kişinin birlikte geldiği Seher K. olduğunu söyledi. 

Bunun üzerine Selçuklu İlçesi sivil araştırma ekipleri hastanede bulunan Seher K.'yi gözaltına aldı. Seher K. ilk ifadesinde polise Hidayet Ş.'nin camların üstüne düşüp yaralandığını söyledi. Daha sonra suçunu itiraf eden Seher K. aynı hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Yapılan alkol muayenesinde 284 promil alkollü çıkan kadın polis merkezine götürülürken, ameliyata alınan Hidayet Ş.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2007 Cumartesi 12:29:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?