4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Fakirlik cinnet getirdi

Konya'da bir annenin doğuştan zihin özürlü iki çocuğuna tarım ilacı içirdikten sonra, şişenin geri kalanını da kendisi içerek ölmek istediği iddia edildi. 

Olay, merkez Karatay İlçesi Doğuş Mahallesi İhsaniye Caddesi Numara 3'te meydana geldi. İddiaya göre, işsiz olan kocasının evde olmadığı bir sırada bunalıma giren anne Dursun D. (38), doğuştan zihin özürlü olan iki çocuğu Yaşar D. (19) ve Sibel D'ye (25) ikişer kaşık tarım ilacı içirdi. Şişenin içinde kalan ilacı da kendisi içen anne Dursun D. ve çocukları, bilinçlerini kaybederek bayıldı. Eve gelen komşuları tarafından baygın halde bulunan anne ve çocukları, olay yerine çağırılan 112 Hızır Acil servis ambulansıyla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Mideleri yıkanan anne ve çocuklarının hayati tehlikelerinin bulunduğu ifade edildi. 

Anne Dursun D'nin 2 zihinsel özürlü çocuğunun dışında, 1 çocuğu daha olduğu öğrenilirken, Dursun D'nin komşularına, "Bıktım artık. Çocuklara bakamıyorum. Kocam da işsiz. Ölmek istiyorum" dediği öğrenildi. Polis, olay hakkında soruşturma başlattı.
.
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2006 Pazartesi 18:47:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?