4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Kaçırılan adamı kaza kurtardı

Konya'da bir kişiyi otomobille kaçırarak zorla senet imzalattırdığı iddia edilen 2 kişi, yolda kaza yapınca olay ortaya çıktı. Şüphelilerden biri yaralı olarak geldiği hastanede polise bıçak çekerek kaçtı ancak kısa süre sonra yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Konya'dan İstanbul'a seyir halinde olan Murat D. idaresindeki otomobil, yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Murat D. ile otomobilde bulunan arkadaşı Servet K. yaralanırken, M.C. yara almadan kurtuldu. Yaralılar ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan yara almadan kurtulan M.C, kazada yaralanan 2 kişinin kendisini zorla araca bindirip kaçırdıklarını ve senet imzalattıklarını söyledi. 

Bu sırada hastanede tedavi olan 2 yaralıdan Murat D. üzerindeki bıçağı, yanına yaklaşan polise çekerek kaçmayı başardı. Şahsın kaçması üzerine eşkal tarifi verilen şüpheli, taksiye binerken bir başka polis tarafından fark edilerek gözaltına alındı. 

Jandarma ve polisin yaptığı araştırma sonucunda, kazada yaralanan 2 şahsın, M.C'yi kaçırdıkları ve zorla senet imzalattıkları ortaya çıkarken, şüphelilerin çok sayıda sabıkası olduğu öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 13:45:59
Güncelleme :24 Mayıs 2007 Perşembe 13:52:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?