3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Konya'da kanlı tartışma

Konya'da bir şahıs, aralarında uzun zamandır husumet bulunduğu iddia edilen 2 kişi tarafından vurularak hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan 2 şahıs, Cinayet Masası ekipleri tarafından kısa süre sonra yakalandı.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Yorgancı Mahallesi Kuyuluk Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki çocuk babası Cemal Uçar (30) arkadaşını otobüs durağına götürürken, aralarında uzun zamandır husumet bulunduğu iddia edilen İ.E. (37) ile M.E. (29) otomobille Uçar'ın yolunu kesti. Şahısların aniden silahla ateş açması üzerine kaçan Cemal Uçar, sıkıştırıldığı duvar dibinde 3 kurşunla vuruldu. Cemal Uçar, olay yerinde hayatını kaybederken, 2 şahıs otomobile binerek kayıplara karıştı.

Uçar'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olaydan sonra şahısları yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası Ekipleri, İ.E. ile amcasının oğlu olan M.E.'yi kısa süre sonra yakaladı. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen zanlılar hastane çıkışında gazetecilerin, "Niçin vurdunuz" sorusuna, "Sana ne, dışarı çıkar seni de vururum.

Biz PKK değiliz niye bu kadar çekiyorsunuz" şeklinde cevap verdi. Şahıslar ifadelerinin tamamlanması için polis merkezine götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2006 Perşembe 12:21:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?