3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Konyalı polis toprağa verildi

İzmir'de Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği bünyesinde görevli iken, önceki gün akşam saatlerinde beylik silahıyla intihar eden polis memuru Muharrem Karakaya, doğum yeri olan Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne bağlı Yeşildağ Beldesi'nde toprağa verildi.

İzmir'in Buca İlçesi'ndeki evinde önceki gün akşam saat 23.00 sıralarında ailevi nedenlerle girdiği bunalım sonucu beylik tabancasıyla kendisini vuran ve daha sonra ağır yaralı olarak Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan Beyşehirli 12 yıllık polis memuru evli ve 2 çocuk babası 34 yaşındaki Muharrem Karakaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Dün akşam saatlerinde İzmir'den memleketi Beyşehir İlçesi'ne getirilen polis memurunun cenazesi, Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Bugün öğle namazını müteakip ise Yeşildağ Beldesi'nde bir cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Osman Bilgin, emniyet mensupları, Yeşildağ Belediye Başkanı Yüksel Ergun, polis memurunun yakınları ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Türk bayrağına sarılı cenaze omuzlarda taşınırken, polis memurunun yakınları da sinir krizleri geçirdi. Kılınan cenaze namazının ardından polis memurunun naaşı, Eski Mezarlık'ta dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

.
Yayın Tarihi : 8 Mart 2006 Çarşamba 18:53:39
Güncelleme :14 Mart 2006 Salı 13:05:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?