3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Konyaspor sezona hırslı başlayacak

Nevşehir'de düzenlenen Kapadokya Cup Futbol Turnuvası'nda şampiyon olarak 250 bin YTL'lik ödülün sahibi olan Konyaspor, gözünü Sivas Cumhuriyet Kupası'na dikti.

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, ilk kupalarını aldıklarını belirterek, "Nevşehir Kapadokya Cup Futbol Turnuvası üçüncü hazırlık dönemimizdi. Takımımız yeni gelen oyuncularla birlikte rayına oturdu. Genç oyuncularımız takıma adapte oldu. Uyum sürecini iyi atlattık. Kupayı almamız da moral oldu, ancak gerçekten yorucu geçti. Konyaspor, inşallah bu haftadan sonra lige hazır hale gelecek ve taraftarlarımıza ilk maçımızda güzel bir oyun izlettireceğiz. Şimdi önümüzde Sivas Cumhuriyet Kupası var. Kapadokya Cup'tan sonra Cumhuriyet Kupası'nı da kazanacağız. Yönetim olarak oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz" dedi.
 
Mehmet Yılmaz'ın transferinin olumsuzlukla sonuçlanması ile ilgili de değerlendirmede bulunan Başkan Şan, "Mehmet Yılmaz'ın konusu bizim için sıkıntı oldu. Trabzonspor'un bize sözü vardı, ancak bu sözlerini tutmadılar. Tabi bu onların bileceği iş. Biz verilen söz üzerine yola çıktık. Futbolcu ile her konuda anlaştık, ancak Trabzonspor karar değiştirdi" diye konuştu.

Başkan Ahmet Şan, Fenerbahçe'den ayrılacağı söylentileri çıkan ve Sakaryaspor'un da transfer etmek istediği Zafer Biryol ile ilgili olarak ise "Okan Yılmaz'ın gidişinin ardından oluşan forvet mevkiindeki boşluk için arayışlarımız var. Zafer Biryol da alternatiflerimiz arasında. Ancak birkaç oyuncu ile daha görüşüyoruz. Elverişli şartlar oluşursa eski oyuncumuzu tekrar aramızda görmek isteriz" ifadelerini kullandı. 
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2006 Cumartesi 12:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?