4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Küçük kıza tecavüze yeltendi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 60 yaşındaki M. P. adlı yaşlı, bir adam, evinde küçük yaştaki bir kız çocuğuna tecavüze yeltendi. Küçük kız çocuğu,  yaşlı adamın oğlu ve gelinin şans eseri eve gelmeleri sonucu tecavüze uğramaktan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre Bahçelievler Mahallesinde oturan ve bir tarafı felçli olan M. P. komşuların küçük yaştaki kızını evine çağırdıktan sonra cinsel tacizde bulundu. M.P, küçük kız çocuğunun üzerini soyarak tecavüze yeltenirken, yaşlı adamın oğlu ve gelini eve girdi. 

Küçük kız çocuğunu soyunuk halde göre gelin, fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı. M.P.'nin oğlu da polisi arayarak babasını şikayet etti. Evden kaçıp bir süre izini kaybettiren M.P. daha sonra polise teslim oldu. 

Sorgusunun ardından, elinde bastonuyla mahkemeye sevk edilen M.P. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2006 Pazar 17:14:16
Güncelleme :28 Mayıs 2006 Pazar 18:25:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hatice yıldırım IP: 212.175.112.xxx Tarih : 1.06.2006 09:09:53
bu adamın idam edilmesini istiyonum veya ölene dek hapiste kalmasını istiyorum çünkü eyer çıkarsa yarında da bizim çoçoklarımıza tecavüz eder ki bende bunun oturdugu mahallede oturuyorum ve çıkarsa bizim çoçoklarızıda rahatsız eder en kısa zamanda asılmasını tehmin ederım bu adam ailesine çook çektirmiştir