4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Öğrencilerin kanlı tartışması

Konya'da, 14 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Emrah Korucu, küfür ettiği arkadaşı 16 yaşındaki M.Ç. tarafından karnından bıçaklandı.

 Konya Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınan Korucu, “Arkadaşımla birbirimize el şakası yapıyorduk. Ağzımdan istemeyerek kötü bir söz çıktı, sinirlenip beni bıçakladı'' dedi. 

Karatay İlçesi, Taşrakaraarslan Üzümcü Mahallesi'ndeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu 7'nci sınıf öğrencisi Emrah Korucu, okul çıkışında arkadaşı M.Ç. ile buluştu. Birbirlerine el şakaları yapan 2 arkadaş, küfür etme yüzünden tartışmaya başladı. Bu sırada M.Ç. yanında taşıdığı bıçakla arkadaşını karnından bıçakladı. M.Ç. kaçarken, Korucu çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Korucu polise verdiği ifadede, “Arkadaşım ile birbirimize el şakaları yapıyorduk. Bu sırada benim ağzımdan istemeyerek küfürlü söz çıktı. O da buna çok kızdı. Özür dilememe rağmen beni bıçakladı'' dedi. 

Olaydan sonra kaçan Mustafa Çatal, Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Taşrakaraaslan Üzümcü Mahallesi'ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2006 Salı 12:32:21
Güncelleme :9 Mayıs 2006 Salı 12:44:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aylin nesipoğlu IP: 85.98.29.xxx Tarih : 20.05.2006 08:29:58
ÇOCUĞUN ANASINA BABASINA YAZIK O BIÇAKLAYAN OĞLANI ELİME VERSELERDE BİR GÜZEL HADDİNİ BİLDİRSEM O BIÇAKLANAN ÇOCUĞADA GEŞMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ GÖNDERİYORUM.