3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Polis aracı takla attı: 4 yaralı

Konya'da sahte para operasyonundan dönen polis otosu takla atarak kaza yaptı. Kazada otomobil içinde bulunan 2 polis memuru ve 2 sanık yaralandı. Yaralı polis ve sanıklar ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne getirildi.

Konya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ereğli ilçesinde sahte para operasyonu düzenledi. Operasyon sonunda yakalanan sanıklar V.A ve C.D. Konya'ya getilmek üzere polis otosuna alındı. Sanıkların bulunduğu sivil polis otosu Ereğli yolundaki buzlanma nedeniyle kaza yaptı.

Şoförlüğünü polis memuru S.T.'nin yaptığı araç Ereğli yolu 30. kilometrede kontrolden çıkarak takla attı. Kazada polis memurları S.T. ve K.D. ile sanıklar yaralandı. Durumu polis memuru S.T'nin telsizden bildirmesi üzerine harekete geçen Konya Emniyeti, olay yerine ambulans göndermeleri için durumu 112 Acil Servise bildirdi. Olay yerine giden iki ambulansa alınan polis memurları ve sanıklar bir polis, bir sanık olarak Konya Numune Hastanesi'ne getirildi.

Hastane önünde polis memurlarının arkadaşlarını beklemesi dikkat çekti. Polis memuruyla birlikte aynı ambulansa bindirilen sanıkların yüzlerini kapatması ilginç görüntüler oluşturdu.

Numune Hastanesi acil servisine kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu kaydedildi.
taşıyan bir polis minibüsü devrildi, kazada 2'si polis 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Konya'nın Ereğ'li İlçesi'nden gelen Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi'ne ait minibüs Konya-Ereğli karayolunun 35. kilometresinde yolun kaygan olması nedeniyle devrildi. Kazada araçta bulunan sahte para olayından yakalanan 2 şüpheli ile, polis memurları Ş.T. ve K.D. yaralandı.

Yaralanan memurlar ve şüpheliler Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2006 Salı 10:22:55
Güncelleme :24 Ocak 2006 Salı 17:22:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?