4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Seydişehir'de korkunç kaza

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Kaza, saat 00.30 sıralarında Seydişehir Konya Karayolu'nun 7. kilometresinde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir istikametinden Konya yönüne seyir halinde olan Birol Dilek idaresindeki 06 GRN 95 plakalı otomobil, aynı yöne seyir halinde olan ve sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 06 KZY 82 plakalı otomobili hatalı bir şekilde solladı. Birol Dilek'in kullandığı otomobil bu sırada karşı yönden gelen Turgut Çam yönetimindeki 33 LD 652 plakalı kamyona çarparak savruldu ve şarampole yuvarlandı. 

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon ise, karşısından gelen ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 06 KZY 82 plakalı otomobili altına aldı. Kazada, 06 KZY 82 plakalı otomobilde bulunan ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen 6 kişi feci şekilde can verdi. 06 GRN 95 plakalı otomobil sürücüsü Birol Dilek ile otomobilde bulunan Gökşen Sadi ise yaralandı. Yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Birol Dilek'in 0.56 promil alkollü olduğu belirlenirken, kamyon sürücüsü Turgay Çam jandarma tarafından gözaltına alındı. 

Otomobilde hayatını kaybeden 6 kişinin cesetleri ise Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2006 Pazar 11:20:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?