4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Trafik kazası: 5 yaralı

Karapınar-Konya karayolunun 15. kilometresinde meydana gelen kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya'daki akrabalarını ziyarete gelen Mehmet Yarımoğlu (42), kızı Merve Yarımoğlu (11) ile Özlem Ersoy'u (9) taşıyan ve sürücülüğünü Reşat Ersoy'un (41) yaptığı Karapınar istikametindeki otomobil, Ereğli-Adana kavşağında yolun buzlu olması nedeniyle polis asayiş ekibinin otosuna arkadan çarptı. Kaza sonucu araçta küçük çapta maddi hasar oluştu.

Polise çarptığı otomobilini Konya'da bırakan Reşat Ersoy ve beraberindekiler, bu sefer ağabeyi Fikret Ersoy'a ait (48) 42 L 0506 plakalı araçla Karapınar'a doğru yola çıktı. Karapınar'a 15 kilometre kala Fikret Ersoy'un kullandığı otomobil de, buzlu yolda kayarak bölünmüş yolun karşı tarafına geçip savruldu. Araç ancak takla atarak durabildi.

Kaza sonucu araçta bulunan Mehmet ve Merve Yarımoğlu; Reşat, Fikret ve Özlem Ersoy yaralandı. İlk önce Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, buradan da Konya Numune Hastanesi'ne sevk edildi.

Durumu ağır olan Merve Yarımoğlu ise hayati tehlikesi bulanması nedeniyle Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2006 Pazartesi 12:29:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?