4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Yasak ilişkiye işkenceli intikam

Konya'nın Çeltik ilçesinde bir ay önce evli bir kadınla Antalya'ya kaçtığı belirtilen Erbakan O. (26), kolları ve bacakları kırılarak, mezarlık kapısına bağlanmış halde bulundu. 

Alınan bilgiye göre, devriyeden dönen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, inşaat işçisi olduğu öğrenilen Erbakan O'yu çıplak bir şekilde Çeltik Bahçelievler Mezarlığının kapısına, tellerle bağlanmış olarak buldu.
Kapıdan kurtarılan Erbakan O, olay yerine çağrılan polis tarafından belediye ambulansıyla Akşehir Devlet Hastanesine, oradan da Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Erbakan O'nun dövülme sonucunda kol ve bacaklarında kırıklar oluştuğu ve işkence gördüğü belirtildi. 

Beyin cerrahi yoğun bakım servisinde tedavisi süren Erbakan O'nun, şuurunun kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Erbakan O'nun, Ercan Y. (26) ile evli olan Nursel Y. (20) ile ilişkisi olduğu, 1 ay kadar önce de 7 aylık hamile olduğu ifade edilen Nursel Y. ile kaçarak, Antalya'ya yerleştiği öne sürüldü.
Polisin, Erbakan O'nun evli bir kadınla yaşadığı ilişki nedeniyle böyle bir saldırıya uğramış olabileceği olasılığını değerlendirdiği ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
aa
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2006 Cumartesi 12:59:28
Güncelleme :14 Mayıs 2006 Pazar 14:26:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?