3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Atari için dama çıktı

Konya'da bir çocuk, inşaat halindeki binanın 7. katına çıkarak kendisine atari alınmaması durumunda atlayacağını belirterek, intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkeze bağlı Karatay İlçesi Fakıh Dede Mahallesi'nde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İnşaatın 7. katında bulunan demir iskelelerin üzerine çıkan 15 yaşındaki Y.Y. (Yusuf Yıldız) kendisine atari alınmasını, yoksa aşağıya atlayacağını söyledi.

Balici olduğu öne sürülen Y.Y'yi gören vatandaşların durumu bildirmeleri üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine gönderildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Y.Y'yi ikna etmek için yaklaşık 1 saat çaba sarf etti. Atari istediğini belirten Y.Y'nin bu isteği polisler tarafından yerine getirildi. Y.Y. atarinin getirilmesinin ardından ikna edilerek bulunduğu yerden indirildi. Aşağıya indiğinde karşısında kameraları gören Y.Y., "Babam sürekli içki içiyor.

Bir kardeşim de mendil satıyor. Nasıl atari alayım? Şimdi atarim olduğu için çok mutluyum" dedi. Y.Y., kameralara gülümserken, Çocuk Polisi ekipleri tarafından olay yerinden götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 15 Mart 2006 Çarşamba 20:13:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?