4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Konyaspor Beşiktaş'a bileniyor

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını gösterdiği başarılı performansla 6. sırada tamamlayan Konyaspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da tam kadro sürdürüyor.

Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde kampa giren yeşil-beyazlılar günde çift antrenmanla ikinci yarıya hazırlanıyor. Neşeli bir ortamda çalışan Konyasporlu futbolcular, teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde ağaçlık alanda yapılan kros çalışması ile kondisyon yüklüyor. İkinci yarı hazırlıklarını tam kadro sürdüren Konyaspor'da yönetim kurulu üyeleri Arif Kaplan ve Celalettin Çakıcı'da kampı ziyaret ederek takımın antrenmanını izledi.

İkinci yarıda da iddialı olduklarını söyleyen Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Arif Çelik, "Antalya'da sıcak bir havada kamp yapıyoruz. İkinci yarıya Beşiktaş maçı ile başlayacağız. Bu maç bizim için çok önemli. Beşiktaş'ı yenersek ardından gelecek 4 maçtan da galip geleceğimize inanıyorum. Transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Stoper mevkiine bir futbolcu transfer etmek istiyoruz. Arayışlarımız devam ediyor" dedi.

Yeşil-beyazlı takımın başarılı savunma oyuncusu Ömer Gündostu ise, "Takım olarak iyi çalışıyoruz. Hocamız bize kondisyon yüklüyor. İkinci yarıda da 25 puan almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 17:24:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?