4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Sezona bomba gibi gireceğiz!

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, hedeflerinin iyi bir hazırlık dönemi geçirerek sezonun ikinci yarısına en hazır şekilde girmek olduğunu söyledi.

Sezonunun ilk yarısında Konyaspor'un gösterdiği performansı değerlendiren Teknik Direktör Ünal Karaman, "Bizim için olumlu bir ilk yarı geçirdik. Başladığımız pozisyondan ilk yarının bitişine kadar olan bölümde ligin ilk devresini 25 puanla 6. sırada tamamlamamız sevindirici" dedi.

Ligin ikinci yarısının her takım açısından son derece zor geçeceğinin altını çizen Karaman, "İkinci yarı her takım için olduğu gibi bizim adımıza da zor olacak. Ligde düşmemeye oynayanlar, şampiyonluk için yarışanlar, Avrupa kupalarına gitme hesabı yapan takımlar olduğunu düşünürsek tansiyonu ve sinir katsayısı yüksek maçlar oynanacak. Zor maçlarımız var ama inşallah iyi hazırlanıp bu zor dönemi en iyi şekilde aşmaya gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Konyaspor, hazırlık kampındaki ilk özel maçını Ege Kupası Futbol Turnuvası'nda yarın Gençlerbirliği ile oynayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2007 Cumartesi 18:42:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?