4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Aykut Kocaman Konyaspor'da kalıyor

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, gelecek sezon Konyaspor'da kalacağını söyledi.

Katıldığı bir programın bitiminde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Aykut Kocaman ilk olarak Malatyaspor ile oynayacakları maç hakkındaki düşüncelerini dile getirerek, "Geçen hafta alınan sonuçlardan sonra özellikle 4 maçlık periyotdaki maçları kazanırsak elde edeceğimiz şeyler var. Bunu biliyoruz, ancak görünen o ki rakibimiz mutlak kazanmak zorunda. Maç konsantrasyonu çok daha üst düzeyde olacak. Eğer biz takım olarak bunu biraz daha üst seviyeye çıkarırsak oyun kalitesi olarak Malatyaspor'u kendi sahamızda yenebileceğimiz konusunda hiç bir kuşkum yok. Buradaki en önemli etken dediğim gibi maç öncesi istemek ve bunu sahaya yansıtabilmek. Rakibimiz kümede kalmak için kazanmak zorunda olan bir takım. Dolayısıyla bu maçın konsantrasyonunu eşit safhaya getirdiğimiz zaman Malatyaspor karşısında istediğimizi alırız diye düşünüyorum" dedi.

Gelecek sezon Konyaspor'da kalıp kalmayacağı sorulan Aykut Kocaman, Başkan Şan'ın gerekli açıklamayı yaptığını belirterek, "Daha önce söylediğim sözlerden daha farklı durumda değilim. Oturup konuşacağız ve anlaşacağız diye tahmin ediyorum. Anlaşılmayacak bir durum yok ortada. Sadece imza için 1-2 hafta daha beklemek gerek. Buraya gelmeden öncede böyle bir durum vardı. Milli takım olayı olduğu zaman daha Konyaspor ile imzam yoktu. Aynı şeyleri şimdi de yaşıyorum. Gerekli şartlar oluştuğu sürece Konyaspor'da devam etmek istiyorum. Çünkü hem Konyaspor adına hem kendi adıma 1 seneyi daha bağlamak lazım. Birşeyler yaparsınız, bazı sonuçlar alırsınız, gerileme olur, ilerleme olur. Biraz daha pekiştireleceği zaman 2. senedir. Dolayısıyla hem kadromuzu yenileyeceğiz, hem anlayışımızın üzerine birşeyler daha koyabileceğiz zaman 2. senedir. Bir kaç şeyi daha yerine getirdiğimiz zaman devam etmek istiyorum. Zaten problem olacağını düşünmüyorum. Karar verme aşamasında kontrol bende olduğu sürece olumsuz birşey düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Kocaman, Trabzonspor ve Ankaraspor'un kendisine teklif getirdiği yönündeki bir soruya ise, "Sözlerim çok açık ve net. İkinci birşey ilave etmeye gerek yok. Bunlar yazılıyor, çiziliyor. Benim dışımda oluşan şeyler" diye cevap verdi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2006 Cuma 17:51:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ENGİN OĞUZSOY IP: 85.108.220.xxx Tarih : 24.04.2006 12:37:32
inşallah anlaşamassınızda gider.Aykut hocanın konyaspora bir faydası olmadı, olacağınıda sanmıyorum.Geçen yılki konyaspor ile bu yılki konyaspor arasında ne fark var.Adam oyuncusunu kadro dışı bırakmış niye kadro dışı bıraktığını açıklamıyor.