4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kocaman: Trabzon maçında telafi ederiz

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray yenilgisini Trabzonspor maçında telafi edeceklerini söyledi.

Kocaman, ilk yarının son 8-10 dakikasına kadar düşündükleri oyunu oynadıklarını ifade ederek, "Galatasaray'ı iyi bloke ettik. Gol olabilecek fırsatları elimizde tuttuk. İlk yarının son 10 dakikası panik yaşadık. Devre arası olması bizim için bir fırsat oldu. 2. yarı düşündüğümüz gibi olmadı. Hakan'ın oyuna girmesi ve Necati, Hakan, Ümit üçlüsü bizim düşüncemizi bozdu. Pozisyon vermedik. 65. dakikadan sonra oyunu toparladık. 2 tane de gol pozisyonu yakaladık. Bu yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik kazanabilirdik. Bizim için büyük hüzün ve yıkım oldu. Çarşamba günü Türkiye Kupası'nda hafta sonunda Trabzon'da bunu telafi etmek için çalışacağız" dedi.

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile olan puan farkını 7'ye çıkarmasından sonra eksik oyuncuların Galatasaray için problem olmasının söz konusu bile olmadığını belirten Kocaman, "Bizim kadromuzda da eksiklerimiz vardı. Bu takımlar için böyle zamanlarda eksikler önemini kaybeder. Aydın'ın 17, 27, 37 yaşında olması önemli değil. Önemli olan futbol. Gelecek için de bu maçtan yola çıkarak yorum yapmak istemiyorum. 3. haftadan sonra değerli oyuncularımız takıma dahil olacak" diye konuştu.

Konyaspor Kaptanı Yasin Çelik ise iyi bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Top daha fazla bizdeydi. 2-3 pozisyon yakaladık ama değerlendiremedik. 90+3'te gol yememiz bizim için üzücüydü. Bir an konsantre eksikliği vardı herhalde. Kornerden dönen top gol oldu. Amacımız 3 puandı. Artık önümüzdeki hafta oynayacağımız Trabzonspor maçında bunu telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2006 Pazartesi 11:50:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?