4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kocaman çıtayı yükseltti

Konyaspor'un ikinci yarı hazırlıklarını gerçekleştirdiği Antalya kampı devam ederken, yönetim gibi teknik heyet de takımın gidişatından memnun.

İlk yarının bitiminden sonra Samsunspor ile oynadıkları Fortis Türkiye Kupası maçının ardından 4 gün Konya'da çalıştıklarını, ardından da Antalya kampına başladıklarını ifade eden teknik direktör Aykut Kocaman, "Bu kampın sonuna kadar burada 21-22 civarında antrenman yapacağız. Ardından da maç haftası başlayacak. Amacımız, oyun açısından seviyemizi biraz daha geliştirebilmek. İlk yarıda oynadığımız oyun için şunu net bir şekilde söyleyebilirim: Oyun doğrusu yüksek bir takımımız vardı. Bunu biraz daha geliştirebilmek ve sonuçlara yansıtabilmek amacındayız. Bunun yanı sıra fikstürdeki derecemizin ve puanlarımızın üzerine çıkmak istiyoruz. Şu andaki görüntüler çok güzel. Futbolcular iyi çalışıyor ama hazırlık dönemleri hep iyidir. Hep iyi şeyler söylenir, iyi şeyler konuşulur, iyi şeyler düşünülür. Bunu lige ve maçlara yansıtabilmek hem benim, hem takımımın en büyük arzusu. Umarım bunu başarırız" dedi.

Aykut Kocaman, Konyapor'un ikinci yarı hedefi için ise, "Ben ilk yarının son maçının ardından da söyledim. Bunlar suni hedefler. Bazen çok üstüne çıkabildiğiniz gibi, bazen de düşündüğünüzün çok altında kalabiliyorsunuz. Bu takımın en az 25-30 puan civarında alabileceğini düşünüyorum. Umarım bunu yaptığı gibi üzerine de çıkar. Doğru oyunu oynadığınız zaman eğer bir rüzgar yakalarsanız, bir anda çok daha iyisini yapabiliyorsunuz. Ama öyle farklı şeyler de çıkabiliyor ki bazen çok gerilerde de kalabiliyorsunuz. Açıkçası ilk yarıdaki puan ve derece belki biraz gerilerde kaldığımızı düşündürüyor. Ben bu takımın kapasitesinin daha yüksek olduğunu biliyorum. Davranışlarım ve sözlerim hep bu yöndeydi. Bu inancımı da koruyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2006 Çarşamba 12:05:13
Güncelleme :11 Ocak 2006 Çarşamba 15:12:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?